Space Screening

Hvordan performer din arbejdsplads?

Vidste du, at man ved at justere på de fysiske rammer, kan styrke eksempelvis engagement og fællesskab på kontoret?​

”Undersøgelser viser at medarbejdere der er tilfredse med omgivelserne på deres arbejdsplads, er mere engagerede i deres arbejde.”

Vores arbejdsliv står over for store forandringer i kølvandet af Covid-19-pandemien. Hjemmearbejde, større fleksibilitet og virtuelle møder bliver sandsynligvis dele af en ny normal – det stiller nye krav til indretningen af vores arbejdspladser. Der skal være noget at komme efter på arbejdspladsen, hvis man vil tiltrække og fastholde medarbejdere, og her er især det sociale liv på kontoret i høj kurs.

Med Space Screening har Spacelab Arkitekter udviklet et værktøj, der skaber indblik i hvordan dine medarbejdere oplever kontoret. Kan man løse arbejdsopgaverne effektivt? Bliver de sociale relationer hjulpet på vej? Og er kontoret et attraktivt sted at være og arbejde?

Det, og mere til, kan vi hjælpe med at tage temperaturen på.

Det er god fornuft at fokusere på medarbejdere, fordi 90 % af en virksomheds udgifter går til lønninger og kun 9 % til bygninger og drift.

Spacelab Arkitekter tager temperaturen Vi tjekker hvordan dine medarbejdere oplever jeres fysiske rammer. Med udgangspunkt i et digitalt spørgeskema, leverer Spacelab Arkitekter et effektivt indblik i udfordringer og potentialer på netop jeres kontor ved at:

  • Afdække tilfredshed med det fysiske miljø, på tværs af afdelinger

  • Indkredse om behov og ønsker til arbejdspladsen imødekommes

  • Undersøge potentialet for forbedringer på parametre som funktion, faglig-social samvær, æstetik og signalværdi

  • Vurdere ændringer i arbejdsvaner efter Covid-19

  • Skabe et godt og kvalificeret beslutningsgrundlag for investeringer i de fysiske rammer og indretning.

En undersøgelse foretaget af britiske Green Building Council viser, at 96 % af de adspurgte medarbejdere, som får nyt kontordesign, oplever en positiv effekt på virksomhedens image.

Sådan gør du
Spørgsmålene i vores Space Screening kan besvares, når dine medarbejdere ønsker det.

  1. Du udfylder kontaktformularen nedenfor

  2. Vi ringer

  3. I får adgang til jeres Space Screening

  4. Vi modtager automatisk jeres besvarelse

  5. Vi booker et møde hos jer, hvor vi præsenterer resultatet og muligheder for forbedring

PRIS
Fra 5.995kr ex. moms

Prisen dækker undersøgelsen, databehandling og det efterfølgende præsentationsmøde.

Spacelab Arkitekter og Covid-19
Ved at følge nogle enkelte tilpasninger kan Spacelab Arkitekter levere resultaterne af medarbejderundersøgelsen på et fysisk møde. Spacelab Arkitekter justerer præsentationerne således, at vi følger myndighedernes retningslinjer for hygiejne og afstand.

Vi anvender præsentationsmaterialer, der er mindre smittebærende, så vi sikrer os, at sikkerheden er i top og smitterisikoen i bund. Vi følger naturligvis udviklingen tæt, og skulle situationen ændre sig, tilbyder vi en digital overlevering af indsigterne i medarbejderundersøgelsen.