Space Screening

Hvordan performer din arbejdsplads?

Ved få justeringer i de fysiske rammer på kontoret, kan vi styrke medarbejdernes engagement og fællesskabet på arbejdspladsen.

”Undersøgelser viser at medarbejdere der er tilfredse med omgivelserne på deres arbejdsplads, er mere engagerede i deres arbejde.”

Vores arbejdsliv står over for store forandringer i kølvandet af Covid-19-pandemien. 

Mere hjemmearbejde, større fleksibilitet og flere virtuelle møder betyder færre grunde til at møde ind på kontoret. Det er en ny situation, som stiller nye krav til indretningen af vores arbejdspladser.

Det bliver ledernes opgave at sørge for, at der er noget særligt at komme efter på arbejdspladsen. Her er især det sociale liv på kontoret i høj kurs.

På den korte bane får et godt socialt fagligt miljø, medarbejderne til at møde ind på arbejde. På den lange bane, er et stærkt socialt miljø afgørende for at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.

Men hvordan oplever dine medarbejdere egentligt jeres kontor og det sociale fællesskab på jeres arbejdsplads? Med Space Screening tilbyder Spacelab Arkitekter et værktøj, der giver ledere et indblik i udfordringer og potentialer på jeres kontor.

Vi spørger dine medarbejdere om de kan løse arbejdsopgaverne effektivt, om kontoret hjælper sociale relationer på vej, og om kontoret er et attraktivt sted at være og arbejde.

Det er god fornuft at fokusere på medarbejdere, fordi 90 % af en virksomheds udgifter går til lønninger og kun 9 % til bygninger og drift.

Spacelab Arkitekter tager temperaturen med Space Screening.

Vi tjekker hvordan dine medarbejdere oplever jeres fysiske rammer. Med udgangspunkt i et digitalt spørgeskema, leverer Spacelab Arkitekter et effektivt indblik i udfordringer og potentialer på netop jeres kontor ved at spørge:

  • Er der ændringer i arbejdsvaner efter Covid-19?

  • Hvordan er tilfredsheden med kontorets fysiske miljø?

  • Imødekommer arbejdspladsen medarbejdernes behov og ønsker?

  • Kan kontoret blive mere funktionelt indrettet?

  • Kan kontoret blive bedre til at styrke det sociale samvær?

  • Giver kontoret en positiv æstetisk oplevelse, eller er det nedslidt og grimt?

  • Har jeres kontor den signalværdi i ønsker jer som virksomhed og brand?  

En undersøgelse foretaget af britiske Green Building Council viser, at 96 % af de adspurgte medarbejdere, som får nyt kontordesign, oplever en positiv effekt på virksomhedens image.

Sådan gør du
Spørgsmålene i vores Space Screening kan besvares, når dine medarbejdere ønsker det.

Send en besked via vores chat eller udfyld kontakt formularen nedenfor, så kontakter dig vi dig. Det er helt uforpligtigende.

Du kan også ringe til os på 36445854

Spacelab Arkitekter og Covid-19
Ved at følge nogle enkelte tilpasninger kan Spacelab Arkitekter levere resultaterne af medarbejderundersøgelsen på et fysisk møde. Spacelab Arkitekter justerer præsentationerne således, at vi følger myndighedernes retningslinjer for hygiejne og afstand.

Vi anvender præsentationsmaterialer, der er mindre smittebærende, så vi sikrer os, at sikkerheden er i top og smitterisikoen i bund. Vi følger naturligvis udviklingen tæt, og skulle situationen ændre sig, tilbyder vi en digital overlevering af indsigterne i medarbejderundersøgelsen.