Indretning og designet af din butik sender signaler til dine kunder, om værdien af det du sælger.

Retail Design

Specialiseret design til markedet

Hvorfor samarbejde med Spacelab?

1. Professionel retaildesign:

Oplevelse er et kodeord når det gælder butikker, og som eksperter står vi på mål for både oplevelse, flow og eksponering af jeres varer.

2. Strategisk indretning og placering af produkter:

Vi kan planlægge en effektiv butiksindretning, der strategisk placerer produkter så det stimulerer salget.

3. Optimering af kundeoplevelsen:

Vi kender vigtigheden af en indbydende atmosfære, der forbedrer kundens oplevelse og øger chancerne for kundefastholdelse.

4. Differentiering fra konkurrenter:

Gennem innovative designelementer, er vi med til at din butik skiller sig ud, sender de rigtige signaler og styrke jeres konkurrenceevne.

5. Branding og identitet:

Identitet styrkes af design, og god design er med til at brande din butik. Det skal være no point of return i det øjeblik kunden kommer ind ad døren.

Samarbejdet med arkitekt eller designer, kan være afgørende for enhver detailvirksomheds succes. Vi evner at optimere rummet og inventaret til den ultimative kundeoplevelse. Stil, stemning og atmosfære, målrettet dine kunder, er med til af fastholde dem, og tiltrække nye.

Vi har en gedigen forståelse for samspillet mellem funktion og æstetik. Effektiv brug af plads, opmærksomhed på flow og strategisk placerede produktområder, kan alle bidrage til at skabe en mere indbydende og overskuelig butik, hvilket igen kan øge omsætningen.