Det siger vores kunder

Fantastisk samarbejde hvor der lyttes, udfordres og skabes nye ideer i samspil – vi er meget tilfredse med resultatet som rummer alt det vi ønskede os.

Chief HR officer, Lene Linde, Configit

Vi har tjent vores investering i vores kontor hjem flere gange, alene på rekruttering og fastholdelse af de rigtige medarbejdere.

Co-founder Simon Kvistgaard, Inviso

Vi havde en gammel bygning/værksted, som nu er lækre kontorer, laboratorie og kantine. Det blev bedre end vi havde forestillet os – ikke noget vi kunne ønske os anderledes. Bæredygtige og grønne løsninger. Et fantastisk løsningsorienteret samarbejde.

Jens Ejnar Kristensen, Birkerød Vandforsyning

I er vidunderlige at samarbejde med, processen har været både inspirerende, behagelig og professionel. Tak for et smukt og kreativt resultat.

Rektor Pil Ayoe Paltrop, Innovationsgymnasiet

Spacelab arkitekter har tegnet og indrettet vores showroom i København,og designet møblerne. Det er smukt og det fungerer på alle måder perfekt – vi kunne ikke have ønsket os et bedre resultat.

Salgschef Ole Tønning Villumsen, Troldtekt

Vi har ved flere lejligheder samarbejdet med Spacelab, der har skabt nogle arkitektoniske og designmæssige løsninger til vores butikscentre, som virkelig har ramt ned i tidsånden for, hvad vores kunder har efterspurgt.

Head of design & concept, Eva Handest, DSC

Spacelabs ombygnings- og indretningsprojekt til vores nye domicil er blevet til en dynamisk og velfungerende arbejdsplads.

HR chef Lene Kivsmose, Koda

Spacelab har tilført rigtig meget gennemtænkthed. Vores egne tanker, tilsat arkitekten – det har simpelthen fungeret så godt.

Læge, Helle Eriksen, Familielægerne Valby

Sej proceshåndtering i stort og småt med evne til lytte og eksekvere. Nytænkende i brugen af bygningen med en god sammenhæng mellem pædagogiske muligheder, og det praktisk mulige.

Rektor Birgitte Faber, Det Internationale Gymnasium

I forbindelse med tilrettelæggelsen af Lyngby Storcenters nye madunivers på Store Torv oplevede vi et professionelt samspil med Spacelab, og en særdeles løsningsorienteret dialog omkring planlægning, design og funktion.

Centermanager, Simon Hansen, Lyngby Storcenter

Vi har fået store sammenhængende, lyse og funktionelle rum, som vi kan bruge til undervisning, socialt samvær og fester. Dermed understøtter de fysiske rammer vores brand som et moderne, dynamisk gymnasium.

Sekretariatschef Erik Andersen, Niels Brock

Spacelab Arkitekter kan deres kram og de tør stå ved det. Det har givet mange gode resultater.

Centerleder Gunnar Teis, Rigshospitalet