Profil

Vi styrker relationer gennem arkitektur.

Bygninger der inspirerer

Vi designer bygninger og rum med henblik på at alle kan være en del af fællesskabet, på egne præmisser – fysiske rammer hvor vi kan skrue på relationen mellem hinanden.

Bygninger og rum der inviterer til aktivitet og ophold – steder hvor samvær kan opstå naturligt og mennesker føle sig tilpas. Bygninger og rum med identitet, der giver tilhørsforhold.

Uanset om det er arbejdspladsen, storcentret, skolen eller boligen, skal vi fungere sammen – og hver for sig. Kontorer der motiverer medarbejderen, mødesteder der matcher mødet, undervisningsrum der stimulerer læring og boliger hvor vi føler os hjemme.

 

Når du møder os

Du vil opdage, at når du møder os vil du blive både hørt og udfordret. Vi engagerer os og har interesse for dig, din virksomhed og projekt. Og så er vi søde, sjove og elsker vores arbejde.

Vi arbejder målrettet på at skabe tillid, gennemsigtighed og fælles forståelse. Du vil opleve, at projektet er i centrum og at vi har fokus på at lykkes sammen – hele vejen.

Vi arbejder strategisk med arkitektur, design og indretning, i løbende dialog med alle interessenter. Vi udvikler koncepter i stor og lille skala, og omsætter det til konkrete bygbare projekter.

 

Proces der lønner sig

Du vil blive guidet igennem en proces der skærper vi din bevidsthed om egne behov og netop dit projekts muligheder. Du får mere end du troede mulig – valuta for pengene! Det repræsenterer en høj værdi, som afspejler sig i optimering, omsætning, trivsel og det at tiltrække og fastholde medarbejdere.

Vi er dygtige arkitekter og designere, der udvikler projekter som besvarer dine behov. Projekter der afspejler stor faglighed – som du og din virksomhed kan genkende jer selv i. Derfor er vores kunder glade og tilfredse.

 

Om tegnestuen

Vi er gamle i gårde og har unge kræfter, der har været forenet i et arbejdsfællesskab siden 2009.

Arkitekter, designere og grafikere. Vi er optaget af hvad rum, indretning og identitet betyder for både virksomheders og menneskers trivsel – at bringe det til live er vores mission.

Arkitekter på arbejde på en tegnestue i Valby