Ydelser.

Som kunde vil du opleve, at det er dine og dit projekts behov, der tegner rammen for, hvilke ydelser du får.

Som tegnestue er vi en vigtig del af den indledende proces, hvor krav, behov, ønsker og budget fastsættes. Dernæst kan vi arbejde målrettet på de specifikke fagområder, som dit projekt kræver.

Vores arkitekter og designere har kompetencerne til at føre dit projekt fra start til slut uanset om det er ombygning, bygning eller design – men ikke alle projekter har brug for det.

Kontorindretning

Vores organisations- og bygningsforståelse gør, at vi kan skabe løsninger, der går op i en højere enhed.

Ofte tager vi hele proces- og projektledelsen frem til indflytning.

Vi er især stolte af vores måde at gå til komplekse opgaver i erhvervslivet, hvilket ofte kombinerer mange værdisæt; arbejdsmiljø, arbejdsglæde, innovative og fleksible arbejdsfunktioner, økonomi, virksomhedskultur- og identitet, forandringsproces og selvfølgelig æstetik.

Læs mere…

Kundeområder

Vi ved, at kommerciel arkitektur kan måles og derfor er vores fokus altid at fremme salg og bidrage til at kunder kommer igen.

Vi er stolte af vores kommercielle projekter der især tæller storcentre og kundeopholdsarealer.

Du får glæde af vores lange erfaring med at skabe nye spiseområder og food markets, kundetoiletter, baby lounge, parkering, skiltning og wayfinding.

Læs mere…

Brand design

Hvilket førstehåndsindtryk giver de fysiske rammer i virksomheden?

Det handler om, hvordan kunder bliver modtaget og orienterer sig i en bygning, men også om, hvad rammerne kommunikerer til medarbejderne.

Man kan sige meget med utroligt lidt.

Hvem organisationen er, kan aflæses i valget af møbler, interiør, placering af faciliteter, farver, materialer – og naturligvis decideret grafisk design så som wayfinding og udsmykning.

Læs mere…

Brug for rådgivning?
Bliv ringet op.

Eller ring til os på +45 36 46 58 54
Du kan også bruge chatten til at sende os en besked

En sikker proces

Hos Spacelab får du et team af dygtige arkitekter og designere, som varetager din proces fra start til slut.

Vores gennemarbejdede proces og projektforløb sikrer, at investeringen i rumdesign bliver en succes og opfylder de mål, der er aftalt.

Din tid er vores prioritet og vi er din garanti for, at du kan læne dig tilbage i processen og nyde resultatet af vores arbejde.