Kontorindretning

 

Få den kontorindretning som bedst støtter op om medarbejderne og forretningen.

Ved korrekt justering af virksomhedens kontorindretning og fysiske rammer, opnår man en stor fremgang i medarbejdernes performance.  

De fleste af os vil gerne yde vores bedste, gøre det godt for os selv og den rolle vi er sat til at udføre – hos Spacelab får du den kontorindretning, der bedst optimerer medarbejdernes trivsel og motivation. 

  • Rådgivning om kontorindretning med udgangspunkt i arbejdsfunktion, processer og arbejdsmiljø
  • Udarbejdelse af flere forslag til ombygning og kontorindretning som optimerer de fysiske rammer i overensstemmelse med virksomhedskultur og arbejdsgange
  • Projektstyring og implementering fra start til slut
Kontorindretning

Udvalgte projekter

Se flere

kontorindretning-koda

Koda

arkitekt til ombygningerhvervsindretning | indretningsarkitekt| wayfinding


En eksisterende ejendom skulle ombygges til Kodas nye domicil. Et domicil til en dynamisk og seriøs virksomhed. Dette skulle bygningen afspejle.

Vi revurderede bygningens stuktur. Ikke-bærende vægge blev taget ned og nye vægge og glaspartier sat op. Det blev til en tidssvarende kontorindretning, der underbygger Kodas identitet og arbejdskultur.

Læs mere…

atrium-arkitekt-indretning

PFA Ejendomme

rumdesignakustikreguleringspecialinventarlounge område


Et tidligere koncerndomicil er konverteret til et flerbrugerhus, hvorfor ankomsthallen benyttes som et storslået fællesområde med mødefaciliteter for hele huset.

Det store atrium giver udfordringer med akustik, hvilket vi har løst ved af skabe rum-i-rummet med højryggede akustik-sofaer, der inviterer til korte møder, fordybelse og i det hele taget inviterer de besøgende indenfor.

Læs mere…

kontorindretning-metronome

Metronome Productions

arkitektfirmamedarbejdertilfredshedkontorbelysningspace management


En eksisterende ejendom skulle ombygges til Metronomes nye domicil. Et domicil til et produktionsselskab med specifikke rumkrav.

Der skulle etableres et administrationsområde med god kontakt til alle i huset. Produktionerne skulle ligge som selvstændige enheder med arbejdspladser, klippesuiter og fremvisningsrum.

Læs mere…

Brug for rådgivning?
Bliv ringet op.

Eller ring til os på +45 36 46 58 54
Du kan også bruge chatten til at sende os en besked

En sikker proces

Hos Spacelab får du et team af dygtige arkitekter og designere, som varetager din proces fra start til slut.

Vores gennemarbejdede proces og projektforløb sikrer, at investeringen i kontorindretning bliver en succes og opfylder de mål, der er aftalt.

Din tid er vores prioritet og vi er din garanti for, at du kan læne dig tilbage i processen og nyde resultatet af vores arbejde.