Kontorindretning

 

Tiltræk de rigtige medarbejdere og styrk virksomhedskulturen med kontorindretning

Hos Spacelab får du en samarbejdspartner, som har fokus på den gode kontorindretning helt fra ombygning og opbygning af jeres kontorer til et endeligt kontor, der støtter op omkring jeres forretning, kultur og medarbejdertrivsel.

De fleste af os vil gerne yde vores bedste, gøre det godt for os selv og den rolle vi er sat til at udføre og med den rigtige kontorindretning, kan medarbejdernes trivsel og motivation optimeres betragteligt. 

Spacelab har mere end 10 års erfaring med optimering af bygninger, rum og arbejdspladser i alle typer af kontorer.

  • Rådgivning om kontorindretning med udgangspunkt i arbejdsfunktion, processer og arbejdsmiljø
  • Udarbejdelse af flere forslag til ombygning og kontorindretning som optimerer de fysiske rammer i overensstemmelse med virksomhedskultur og arbejdsgange
  • Projektstyring og implementering fra start til slut
Kontorindretning

Udvalgte projekter

Se flere

Inviso

arkitekt til ombygningerhvervsindretning | indretningsarkitekt| wayfinding


Inviso’s nye lejemål er fleksibelt indrettet så der er plads til 30 medarbejdere uden at det virker tomt de dage de kun er 20. Kontoret vidner om en ung og dynamisk virksomhed i vækst, afspejler deres identitet og understøtter arbejdskulturen.

Specialinventar optimerer lejemålets anvendelighed, mens grafik og farver styrker virksomhedens identiet og overfører deres logo til de fysiske rammer.

Læs mere…

atrium-arkitekt-indretning

PFA Ejendomme

rumdesignakustikreguleringspecialinventarlounge område


Et tidligere koncerndomicil er konverteret til et flerbrugerhus, hvorfor ankomsthallen benyttes som et storslået fællesområde med mødefaciliteter for hele huset.

Det store atrium giver udfordringer med akustik, hvilket vi har løst ved af skabe rum-i-rummet med højryggede akustik-sofaer, der inviterer til korte møder, fordybelse og i det hele taget inviterer de besøgende indenfor.

Læs mere…

kontorindretning-metronome

Metronome Productions

arkitektfirmamedarbejdertilfredshedkontorbelysningspace management


En eksisterende ejendom skulle ombygges til Metronomes nye domicil. Et domicil til et produktionsselskab med specifikke rumkrav.

Der skulle etableres et administrationsområde med god kontakt til alle i huset. Produktionerne skulle ligge som selvstændige enheder med arbejdspladser, klippesuiter og fremvisningsrum.

Læs mere…

Artikler om kontorindretning

indretningsarkitekt

Få et billigere samarbejde med din arkitekt

Hvad kan man selv gøre som kunde, for at skabe en hurtigere og dermed billigere proces, når man investerer i  kontorindretning?

Læs mere…

Virksomhedskultur og kontorindretning

Hvordan skal man gribe sin kontorindretning an, så den bedst muligt støtter op omkring den virksomhedskultur, som man ønsker?

Læs mere…

Space Screening

Hvordan finder man ud af, hvilke knapper der skal drejes på, for at få en kontorindretning, der bliver en god investering og løfter medarbejdertilfredsheden?

Læs mere…

Inspiration

The House - et moderne kontorhotel
Metronome Productions - det grå guld
Koda - et dynamisk domicil
World Trade Center Ballerup - plads til meget
Inviso - identitet og kultur
Brobizz - god energi
PFA ejendomme - et flerbrugerhus
Dansk Fundamental Metrologi - fortællingen

Brug for rådgivning?
Bliv ringet op.Eller ring til os på +45 36 46 58 54
Du kan også bruge chatten til at sende os en besked

En sikker proces

Hos Spacelab får du et team af dygtige arkitekter og designere, som varetager din proces fra start til slut.

Vores gennemarbejdede proces og projektforløb sikrer, at investeringen i kontorindretning bliver en succes og opfylder de mål, der er aftalt.

Din tid er vores prioritet og vi er din garanti for, at du kan læne dig tilbage i processen og nyde resultatet af vores arbejde.

 

[grw place_photo=”https://www.spacelab.dk/wp-content/uploads/2021/02/spacelab.png” place_name=”Spacelab arkitekter” place_id=”ChIJkx10AopTUkYRRVQqt41W-Ao” reviews_lang=”da” text_size=”0″ hide_based_on=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]