Et inspirerende kontormiljø er med til at tiltrække de nye medarbejdere, og fastholde gamle.

Kontor-indretning

inspirerende rum til mennesker

Hvorfor samarbejde med Spacelab?

1. Professionel rådgivning:

Vi har stor faglig stolthed, men sætter også en ære i at lytte til, og forstå, jeres behov, samt udfordre jeres vanetænkning.

2. Produktivitet og trivsel:

De miljøer vi designer fremmer produktivitet og trivsel blandt medarbejderne, som giver dem rum til både fordybelser og samskabelse, med rum der passer til behovene.

3. En god investering:

Det er ikke kun en investering i, at få det optimale ud af jeres fysiske rammer, det er også en investering i rekruttering og fastholdelse.

4. Fleksibilitet:

Vi skaber fleksibilitet ved at planlægge og indrette kontoret sådan, at forskellige rum passer til forskellige aktiviteter – rum kan noget forskelligt og det folder vi ud.

5. Funktion, æstetik og signaler:

Vores design kombinerer funktion og æstetik på en måde så det signalerer jeres værdier og hvem I er, både udad og indad til.

At indrette et kontor handler om at skabe de bedste løsninger på den tilgængelige plads. Der er en stor og kompleks opgave at opfylde alle de funktioner, som der er brug for, uden at det går ud over komfort og æstetik. Alle behov og arbejdsfunktioner skal imødekommes og understøttes.

Vi har solid erfaring med at indrette kontorer der virker, og vi kan hjælpe jer hele vejen, fra den første sparring til det færdige projekt. Vi er et team af både arkitekter, designere og byggeledere, som er din garanti for et helstøbt projekt.