RYK SAMMEN!

Står der tomme borde, som samler støv og tager energi, i jeres virksomhed?  Så gør noget ved det!

 

Brug pladsen til at udvikle virksomheden eller spar noget af pladsen væk og brug ressourcerne på noget værdiskabende. Mindre, men bedre plads.

 

Hjemmearbejde kan noget! Men det er på den fysiske arbejdsplads, at du møder noget uventet, der kan inspirere dig og give en a-ha oplevelse, fordi andre ser anderledes på tingene. Åh det jeg aldrig tænkt på… – at de fysiske rammer er en vigtig faktor som relations skaber.

 

More like home – er rykket ind på arbejdspladsen. Det giver tilhørsforhold, hvis du ikke har dit helt eget bord, så du altid kan slå dig ned og føle dig som en del af arbejdsfællesskabet.

 

Nogen har brug for sit eget bord, fordi mennesker og arbejdsopgaver er forskellige, men det er ikke mere modstridende end at det kan gå hånd i hånd.

 

Det fysiske arbejdsmiljø er komplekst, dynamisk og håndterbart. Det er som et lille stykke byplanlægning med både private og offentlige rum – og alt i mellem det.

 

Vi mennesker vil gerne være steder, hvor der er rart at være.

 

Hvor der er mennesker, kommer flere til – og vi skal mødes for at samskabe, udvikle os og høre til – også i arbejdslivet.

 

At rykke sammen, giver samhørighed – ræk ud, for en snak, hvis du synes at det er interessant. Dorte 20125854 / df@spacelab.dk