Designet af din foyer eller reception er det første dine gæster møder, her får de det første indtryk.

Foyer og reception

Byd dine gæster velkommen med stil

Hvorfor samarbejde med Spacelab?

1. Funktion og æstetik:

Et foyerområder, der ikke kun udtryk, det skal også fungere, og vi er optaget af at få funktion og æstetik gå op i en højere enhed.

2. Skræddersyet rådgivning:

Vi skræddersyr en løsning til jer i samarbejde med jer. Det sikrer det kommer til at fungere og at I kan genkende jer selv i det færdige resultat.

3. Branding og identitet:

Vi arbejder med både inventar og belysning, overflader og grafiske elementer for at ramme jeres identitet, så det vil være med til at brande virksomheden.

4. Specialinventer:

I mange tilfælde udvikler vi specialinventar til vores projekter, fordi det udnytter rummene bedre og så sikrer vi at funktion og afspejler jeres virksomhed.

5. Hele vejen:

Vi kan tage projekterne hele vejen, fra indledende sparring til det færdige resultat, og skal det bygges om få at komme i hus, håndterer vi også det.

En reception eller foyer byder jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere velkomme. Her får de det første indtryk af din virksomhed, hvorfor det gerne skal afspejle hvem I er, hvad I laver og hvilke værdier I har. Designet skal ligge i naturlig forlængelse af jeres identitet.

Funktionen i en reception eller foyer er forskellig fra virksomhed til virksomhed, skal man henvende sig ved en skranke, selv finde vej eller have mulighed for at slå sig ned? I alle situationer er der brug for at besøgende kan orientere sig, og føler sig vel modtaget.