Tegnestue i København

Når I vil have mere ud af jeres bygninger

 

Udnytter I jeres fysiske rammers potentialer? Kan I optimere brugen af jeres kvadratmetre? Det undersøger vi, når vi arbejder med transformationen af jeres eksisterende ejendomme. Her ser vi på, hvordan jeres virksomhed tilpasser sig nye behov, funktionskrav og arbejdskultur. De har tilsammen en afgørende effekt på jeres succes.

 

Arkitektur spiller en aktiv rolle i jeres virksomhed

Arkitektur og rum har stor betydning for jeres velbefindende og interaktion hinanden i mellem. Lys, flow og rummelighed. Lukket- og åbenhed kontra transparens er faktorer der påvirker jeres væren i verden, og dermed trivsel i hverdagen. Begreber vi arbejder aktivt med, når vi former jeres projekt til jer.

 

Hvilke signaler sender bygningen for jeres virksomhed?

Konstruktioner og materialer definerer bygningers grundstruktur, men også hvordan den kan indrettes. En bygning fortæller noget om, hvem I her og de signaler I sender. Det er mere bæredygtigt at bygge om end at bygge nyt. Og når I bygger om, bygger I videre på en historie. Vi mennesker elsker at være en del af en større fortælling.

 

Vælg os, når jeres projekt skal sikkert i mål

Når I bygger om, skal I igennem en proces med mange faser. Her guider vi jer hele vejen fra forundersøgelser og indledende skitser, myndighedsbehandling og projektering, byggeledelse og opfølgning. Vi stiller jer de nødvendige spørgsmål, så jeres behov og ønsker bliver optimalt implementeret. I hele processen bryster vi os af at være lydhøre og udfordrende. Så ræk hjertens gerne ud — det vil I blive glade for! 

Wayfinding

“Bygningen er blevet transformeret, så den giver værdi til vores måde at undervise på. Spacelab har brugt kræfter på at forstå både os og vores elever, og har skabt fornyelse med respekt for den gamle bygning.”

Birgitte Faber, Rektor Niels Brocks Internationale Gymnasium

Udvalgte projekter

Se flere

arkitekthjælp

Metronome Productions

specialinventar | kontorindretning | venteværelse | brand design

En eksisterende ejendom skulle ombygges til Metronomes nye domicil. Et domicil til et produktionsselskab med specifikke rumkrav.

Der skulle etableres et administrationsområde med god kontakt til alle i huset. Produktionerne skulle ligge som selvstændige enheder med arbejdspladser, klippesuiter og fremvisningsrum.

Læs mere…

Arkitekthjælp_0001

Brobizz

rumdesign | indretningsarkitekt | erhvervsindretninglounge område


Med udgangspunkt i Brobizz’ ønske om en dynamisk arbejdsplads, hvor medarbejderne er mere synlige for hinanden, så samarbejdet på tværs understøttes, har Spacelab Arkitekter skabt et åbent kontorlayout, hvor der er prioriteret muligheder for at mødes, uden at man behøver at have et formelt møde.

Vores effekt-analyse viste, at 70% af de adspurgte medarbejdere vurderede, at kontorets funktionelle værdi er bedre eller meget bedre end før ombygningen.

Læs mere…

Arkitekthjælp_0002

Bjørnsonsvej

arkitektfirmamedarbejdertilfredshedkontorbelysningspace management


Tilbygning giver familien et stort køkken-alrum med direkte adgang til haven, og det gamle køkken blev ombygget til soveværelse.

På den måde fik familien et hus der både gav dem mere bo-kvalitet og løste et konkret pladsbehov.

Læs mere…