Design og indretning af venteværelse

 

En virksomheds venteværelse, uanset om det er en klinik, advokatkontor eller forrummet til tøjbutikkens prøverum hvor partnere sidder tålmodigt og venter, har stor indflydelse på gæster, klienter og kunders oplevelse med en virksomhed.

Et venteværelse kan ofte være et sted, hvor følelser bliver forstærket. Er det hos tandlægen kan skrækken blive værre eller utålmodigheden kan blive sat på prøve ved prøverummet. Det gælder derfor om at få kortlagt hvilken stemning, man ønsker at sætte den ventende i og skabe de rammer, der bedst skaber den stemning.

Indretningen af et venteværelse er derfor en disciplin, som kræver helt særlige processer for at skabe de resultater, som man forventer.

Med mere end 10 års erfaring med indretning af venteværelser, har Spacelab de rette kompetencer til at få det bedste ud af rummet og skabe den stemning, som bedst tjener din virksomhed.

Venteværelse indretning

Udvalgte projekter

Se flere

venteværelse indretning rigshospitalet

Rigshospitalet

specialinventar | rumdesign | kundeområde | brand design

Forhallen er et af Rigshospitalets mest trafikerede områder med mange modsatrettede funktioner. Som besøgende er det ofte dit første møde med hospitalet og samtidig hovedindgang for mennesker med mange forskellige gøremål. Patienter, pårørende, ansatte, håndværkere og chauffører.

Udgangspunktet for indretningen er at skabe et behageligt opholdsmiljø i varme farver. Konceptet er i kraft af sin enkelthed og robusthed sidenhen blevet implementeret andre steder på Rigshospitalet som f.eks. ved blodprøvetagning i stueetagen.

Læs mere…

venteværelse indretning familielægerne

Familielægerne

kontorindretning | akustikregulering | medarbejdertilfredshed | lounge område


Ombygning af kontorlejemål til lægepraksis, med fokus på logistik og arbejdsgange, arbejdsglæde og patienttryghed, arkitektoniske kvaliteter som gennemlyste rum, lys og materialer.

Ejendommen blev valgt efter analyse af tre forskellige lejemål, for at sikre at så mange ønsker, behov og krav som muligt kunne opfyldes.

Læs mere…

venteværelse indretning frb centret

Frederiksberg Centret

arkitektfirmaerhvervsindretningkontorbelysningspace management


Specialdesignede øer i egetræ er et gennemgående træk i alle centrets kundeområder. De står i forskellige kombinationer – med og uden planter, affaldssortering, strøm til mobilen og bløde sæder.

Øerne inviterer handlende til at sætte sig, oplade mobilen, tage en pause eller vente. De spiller sammen med stemningsskabende pendler på udvalgte steder, det skaber et imødekommende handelsmiljø.

Læs mere…