Lounge område

 

Et godt lounge område er både den oplagte mulighed for at give kunder og gæster en god oplevelse og få dem til at huske deres besøg.

Med tanke på de kunde- og besøgsadfærd der understøtter forretningen, kan et lounge område designes til at styre kundeflowet og købsadfærd i den rigtige retning.

Et lounge område er et stærkt indretningsmæssigt greb på brand design og forankring af en forretnings brand og image.

A Chicago pharma company raised the price of its skin gel to $7,968. Now it’s bankrupt. hucog 5000 iu where to buy anavar legally, how to buy anabolic steroids in usa – executive technologies st lucia

  • Rådgivning om hvordan et lounge område bedst muligt kan understøtte din forretning
  • Udarbejdelse af flere koncept- og designforslag af det lounge område som bedst styrker brand og image
  • Gratis og uforpligtende indledende byggemøde
Lounge område

Udvalgte projekter

Se flere

loungeområde-thehouse

The House

specialinventar | kontorindretning | lounge område | brand design

Gulvene er i beton og egetræ. Det giver rummene forskellig karakter, samtidig med at de to materialer klæder hinanden; sammenspil mellem det rå og det varme, det hårde og det bløde. De lange velourgardiner langs den ene væg gavner akustikken, samtidig med at det giver rummet varme og spiller op mod det hårde betongulv.

Det hele sender et signal om at være eksklusiv og ambitiøs.

Læs mere…

loungeområde PFA

PFA Ejendomme

rumdesignakustikreguleringerhvervsindretningventeværelse


Et tidligere koncerndomicil er konverteret til et flerbrugerhus, hvorfor ankomsthallen benyttes som et storslået fællesområde med mødefaciliteter for hele huset.

Det store atrium giver udfordringer med akustik, hvilket vi har løst ved af skabe rum-i-rummet med højryggede akustik-sofaer, der inviterer til korte møder, fordybelse og i det hele taget inviterer de besøgende indenfor.

Læs mere…

loungeområde-NCB

Nordic Copyright Bureau

arkitektfirmamedarbejdertilfredshedkontorbelysningspace management


Temaet for design og indretning har taget udgangspunkt i musik, med udtryk som rytme, pause, orkestrering samt udgangspunkt i eksisterende inventar – et sympatisk ønske om genbrug, der gives et løft og passes ind.

Mødebord og stole er bragt med fra det gamle kontor, sammensat med nye pendler der tilfører rytme og poesi. I det mere uformelle møderum er Børge Mogensens møbler flyttet med og har fået et stille islæt med nye puder og lamper.

Læs mere…