Kontorbelysning

 

Kontorbelysning er meget mere end at have lys nok. Det handler om den rette belysning til funktion, det visuelle udtryk og stemning.

Det er en hel videnskab at skabe den rette kontorbelysning, men effekten på rummets anvendlighed og den kommercielle værdi er også markant.

Kontorbelysning har en direkte og tydelig effekt på medarbejder-performance og en korrekt belysning kan både øge produktivitet og medarbejdertilfredshed.

  • Rådgivning om korrekt kontorbelysning og kontorindretning
  • Belysningsplaner udarbejdes med fokus på kontorets formål og medarbejdernes konkrete arbejde
  • Spacelab har mere end 10 års erfaring med kontorbelysning og et tæt samarbejde med eksterne specialister
Kontorbelysning

Udvalgte projekter

Se flere

kontorbelysning-thehouse

The House

specialinventar | kontorindretning | kundeområde | brand design

Ved at skære et hul i dækket blev der skabt kontakt mellem de to etager og der kom dagslys ned i kælderen. I stedet for at være et mørkt og indelukket rum, kom der fysisk og visuel kontakt til resten af huset og trappen ligger centralt, synligt og tilgængelig.

At etablere vinduer ud til terrassen betyder at man bevæger sig mod lyset i stedet for ind i mørket. Det var et vigtigt greb, for at gøre rummet attraktivt at opholde sig i. I den side hvor man ikke kan bevæge sig mod lyset, er der sat et lysende objekt ind, så man også her bevæger sig mod ”lyset”.

Læs mere…

kontorbelysning-brobizz

Brobizz

rumdesignakustikreguleringerhvervsindretninglounge område


Med udgangspunkt i Brobizz’ ønske om en dynamisk arbejdsplads, hvor medarbejderne er mere synlige for hinanden, så samarbejdet på tværs understøttes, har Spacelab Arkitekter skabt et åbent kontorlayout, hvor der er prioriteret muligheder for at mødes, uden at man behøver at have et formelt møde.

Vores effekt-analyse viste, at 70% af de adspurgte medarbejdere vurderede, at kontorets funktionelle værdi er bedre eller meget bedre end før ombygningen.

Læs mere…

kontorbelysning-wtc

World Trade Center Ballerup

arkitektfirmamedarbejdertilfredshedkontorbelysningspace management


Kunden ønskede et rustikt, varmt og identitetsbærende udtryk i overflader, møbler og indretning som ville stemme overens med deres kontorer i andre dele af verden – men med et særligt dansk islæt. De ønskede også at der blev tydelig forskel og variation i de forskellige rum.

Resultatet blev et rart og imødekommende kontorlandskab der både kan inspirere samt understøtte forskellige arbejdsfunktioner og menneskelige behov.

Læs mere…

Brug for rådgivning?
Bliv ringet op.Eller ring til os på +45 36 46 58 54
Du kan også bruge chatten til at sende os en besked

En sikker proces

Hos Spacelab får du et team af dygtige arkitekter og designere, som varetager din proces fra start til slut.

Vores gennemarbejdede proces og projektforløb sikrer, at investeringen i kontorbelysning bliver en succes og opfylder de mål, der er aftalt.

Din tid er vores prioritet og vi er din garanti for, at du kan læne dig tilbage i processen og nyde resultatet af vores arbejde.