Specialinventar

 

Arkitekttegnet specialinventar, interiør og møbler. Vi udvikler og tegner indbyggede møbler til skole, butik, storcenter, kontor, klinik og venteværelse.

Det behøver ikke at være dyrere at få lavet specialinventar – og indbyggede møbler udnytter rummet bedst. Vi tegner til venteværelser, kundeområder, offentlige rum, kontorer, butikker, gymnasier, skoler og storcentre i hele landet.

  • Udvikling af specialinventar der er skræddersyet til dine behov.
  • Design af inventar der udnytter de fysiske rammer bedst muligt.
  • Vores specialinventar bidrager til at brande virksomheden og styrke identiteten ved bevidst materialevalg.
specialinventar

Udvalgte projekter

Reception i virksomhed med specialdesignet venteområde, siddepladser og grafik.

Inviso

kontorindretning | space management | wayfinding| kontorbelysning


Specialinventar optimerer lejemålets anvendelighed, mens grafik og farver styrker virksomhedens identiet og overfører deres logo til de fysiske rammer.

INVISO kunne i første omgang ikke se, hvad de skulle bruge et møderum med en sofa hele vejen rundt langs tre vægge til, men gik med til at prøve det af. Nu viser det sig at være kontorets mest benyttede rum. Til møder, undervisning, pause, telefonsamtaler osv.

Læs mere…

akustik-sofa-kontor

PFA Ejendomme

lounge områderumdesignakustikregulering | indretningsarkitekt


Et tidligere koncerndomicil er konverteret til et flerbrugerhus, hvorfor ankomsthallen benyttes som et storslået fællesområde med mødefaciliteter for hele huset.

Det store atrium giver udfordringer med akustik, hvilket vi har løst ved af skabe rum-i-rummet med specialinventar i form af højryggede akustik-sofaer, der inviterer til korte møder, fordybelse og i det hele taget inviterer de besøgende indenfor.

Læs mere…

Indretning med møbler i butikscenter

Frederiksberg Centret

tegnestue | kundeområdearkitektfirma | venteværelse


Spacelab Arkitekter har stået for design af kundeopholdsarealer, som besvarer ønsket om målrettet design og ambitiøse materialer. Et klart signal om et moderne og eksklusivt shoppingcenter med kundefokus.

Indretning, specialinventar og grafik ligger i naturlig forlængelse af de overordnede og klare linjer, der vil kendetegne og manifestere Frederiksberg Centret fremadrettet.

Læs mere…

Inspiration

The House
Danske Shoppingcentre
Innovationsgymnasiet
Kolding Storcenter
Frederiksberg Centret
Randers Storcenter
Inviso
Innovationsgymnasiet
Amager Centret
Ørestad Skole
Rigshospitalet
Friis Shopping
Waterfront Shopping
Waterfront Shopping
Brobizz
Inviso
Frederiksberg Centret
Lyngby Storcenter