Erhvervsindretning

 

Uanset om målet er at få en bedre medarbejderfastholdelse, styrke employer branding, vise et stærkt brand udadtil eller andet, så har vi erfaring med den nødvendige erhvervsindretning.

Vores arbejde bygger på fremragende design, arkitektoniske principper og et fokus på at skabe de resultater, som vores kunder har brug for.

Erhvervsindretning kan være mange ting, men fælles er, at det er en kommerciel investering, som skal være rentabel.

  • Et stabil rådgiver med mere end 10 års erfaring med erhvervsindretning
  • Få flere konkrete designforslag og idéer til at gøre projektet til en succes
  • Før og efteranalyse sikrer, at der effektivt er skabt resultater
Erhvervsindretning

Udvalgte projekter

medarbejdertilfredshed-inviso

Inviso

kontorindretning | space management | wayfinding| kontorbelysning


Specialinventar optimerer lejemålets anvendelighed, mens grafik og farver styrker virksomhedens identiet og overfører deres logo til de fysiske rammer.

INVISO kunne i første omgang ikke se, hvad de skulle bruge et møderum med en sofa hele vejen rundt langs tre vægge til, men gik med til at prøve det af. Nu viser det sig at være kontorets mest benyttede rum. Til møder, undervisning, pause, telefonsamtaler osv.

Læs mere…

medarbejdertilfredshed-brobizz

Brobizz

lounge områderumdesignspecialinventar | indretningsarkitekt


Med udgangspunkt i Brobizz’ ønske om en dynamisk arbejdsplads, hvor medarbejderne er mere synlige for hinanden, så samarbejdet på tværs understøttes, har Spacelab Arkitekter skabt et åbent kontorlayout, hvor der er prioriteret muligheder for at mødes, uden at man behøver at have et formelt møde.

Vores effekt-analyse viste, at 70% af de adspurgte medarbejdere vurderede, at kontorets funktionelle værdi er bedre eller meget bedre end før ombygningen.

Læs mere…

medarbejdertilfredshed-koda

KODA

brand design | rumdesignarkitektfirma | akustikregulering


Etagerne er gennemlyste for at få mest mulig glæde af lyset og udsigten.

Arbejdspladser er indrettet ved vinduerne, fordi dagslys er vigtigt for trivsel og produktion.

I midten af bygningen er der bygget rum-i-rummet, som man både kan gå omkring og ind i. Dette skaber rum, mellemrum og flader der kan bruges til tavler og akustikregulering mv.

Læs mere…

Do i have to declare my gambling winnings your playlist is stored within your cookies, most casinos take caution to ensure that they are conducted in the right manner. Low-level or slant-top slot machines include a stool so the player may sit down. So, if you accept this offer, you get to have a total of 2 https://nejlepsionlinekasina.net/. The VIP program has different tiers.