Brand design

 

Vi sørger altid for, at virksomhedens brand bliver en forankret del af bygningen og indretningen, så kunder, medarbejdere og andre gæster tydeligt kan fornemme virksomhedens værdier.

At finde frem til den del af brand’et, der skal genspejles i koncept og design, er en naturlig del af vores proces og er en af stor faktor til, at ombygning og indretning bliver til en forretningsmæssig succes.

Brand design kan udspille sig eksplicit i form af skilte, tekst, logo og farver, men i lige så høj en grad i valget af møbler, belysning og rummets konstruktion.

 

  • Forslag til design af de fysiske rammer der matcher virksomhedens visuelle identitet og brand.
  • Wayfinding og place making som en integreret del af et indretnings- og inventarprojekt.
  • Vi folder virksomhedens visuelle identitet og brand ud som en integreret del af de fysiske rammer.
Brand design

Udvalgte projekter

branddesign_koda

Koda

kontorindretning | space management | wayfinding| kontorbelysning


En eksisterende ejendom skulle ombygges til Kodas nye domicil. Et domicil til en dynamisk og seriøs virksomhed. Dette skulle bygningen afspejle.

Vi revurderede bygningens stuktur. Ikke-bærende vægge blev taget ned og nye vægge og glaspartier sat op. Det blev til en tidssvarende kontorindretning, der underbygger Kodas identitet og arbejdskultur.

Læs mere…

branddesign_thehouse

The House

kundeområderumdesign | lounge områdeindretningsarkitekt


Et tidligere koncerndomicil er konverteret til et flerbrugerhus, hvorfor ankomsthallen benyttes som et storslået fællesområde med mødefaciliteter for hele huset.

Det store atrium giver udfordringer med akustik, hvilket vi har løst ved af skabe rum-i-rummet med højryggede akustik-sofaer, der inviterer til korte møder, fordybelse og i det hele taget inviterer de besøgende indenfor.

Læs mere…

branddesign_wtc

World Trade Center Ballerup

erhvervsindretningmedarbejdertilfredshedarkitektfirmaakustikregulering


En eksisterende ejendom skulle ombygges til Metronomes nye domicil. Et domicil til et produktionsselskab med specifikke rumkrav.

Der skulle etableres et administrationsområde med god kontakt til alle i huset. Produktionerne skulle ligge som selvstændige enheder med arbejdspladser, klippesuiter og fremvisningsrum.

Læs mere…