Rumdesign

 

Kommercielt rumdesign skal både sørge for, at en virksomheds formål bliver løftet og at rummet opfylder de krav, som brugerne af rummet har.

Det fysiske rum har utrolig stor effekt på en virksomheds brand og image. Det er derfor vigtigt, at man ikke bare designer efter hvad der ser godt ud, men holder fokus på virksomhedens værdier og kommunikation.

Med Spacelab som professionel partner til dit rumdesign, kan du være sikker på, at din virksomheds kommercielle interesser bliver varetaget bedst muligt.

  • Få kortlagt de behov som et nyt rumdesign skal opfylde for at blive en kommerciel succes
  • En gennemarbejdet og transparent process er din garanti for, at projektet overholder alle aftaler
  • Vores faste team af uddannede arkitekter og designere får det bedste ud af din virksomheds fysiske rammer
Rumdesign

Udvalgte projekter

Se flere

rumdesign-worldtradecenter

World Trade Center Ballerup

specialinventar | kontorindretning | lounge område | brand design

Kunden ønskede et rustikt, varmt og identitetsbærende udtryk i overflader, møbler og indretning som ville stemme overens med deres kontorer i andre dele af verden – men med et særligt dansk islæt. De ønskede også at der blev tydelig forskel og variation i de forskellige rum.

Med udgangspunktpunkt i bygningens udtryk med søjler, bærende vægge i synlig beton og kassetteloft – også i beton – udviklede vi en overordnet stil med rå træplanker, spånplader, rustne panelvægge, klinker, vægge i genbrugsmursten og glasskillevægge i ægte New Yorker-stil.

Læs mere…

rumdesign-amagercentret

Amager Centret

rumdesignakustikreguleringerhvervsindretninglounge område


Spacelabs opgave har været at designe centrets kundeområder. Herunder opholdsområder, specialinventar, kundetoiletter, wayfinding og grafik, skiltning, særbelysning mv.

Fokus har været at skabe en god kundeoplevelse med plads til ro og velvære på shoppeturen. En opgave der er kommet sikkert i mål.

Læs mere…

rumdesign-koda

Koda

arkitektfirmamedarbejdertilfredshedkontorbelysningspace management


Strukturen låner urbane elementer som gader, pladser og mødesteder, hvor der er private, halvprivate og offentlige rum. Det inviterer til interaktion medarbejderne imellem, med mulighed for sparring og arbejdsro, projektarbejde og møder.

På hver etage er der thekøkken i forbindelse med hovedtrappen og væk fra arbejdspladserne. De inviterer til socialt-fagligt samvær – et sted man markerer fødselsdage og kan grine højt uden af forstyrre sine kollegaer.

Læs mere…