Indretningsarkitekt

 

En indretningsarkitekts fornemmeste opgave er at skabe den helt rigtige kombination af æstetik, funktion og udbytte – særligt når det kommer til indretning af kommercielle rum.

En god indretningsarkitekt arbejder ikke bare ud fra en mavefornemmelse, men arbejder ud fra processer, som skal finde frem til den løsning, der bedst gavner alle brugere af rummet og rummets formål.

Spacelab har arbejdet i mere end 10 år med kommercielle indretningsopgaver og med os som rådgiver er dit projekt altid understøttet af et hold af professionelle designere og arkitekter.

  • Få kortlagt de behov som indretningen skal opfylde for at blive en succes
  • En gennemarbejdet og transparent process sikrer et godt projekt
  • Du får en indretningsarkitekt, som har fokus på dit kommercielle afkast

Udvalgte projekter

Se flere

indretningsarkitekt-thehouse

The House

specialinventar | kontorindretning | kundeområde | brand design

To arkitektoniske greb forvandlede lejemålet fra et mørkt og indelukket sted, til et lyst og åbent kontorhotel, hvor mennesker mødes og trives.

Indretningen er en kombination af specialinventar og færdigproducerede møbler. Specialinventaret betyder at rummene kan udnyttes optimalt, fordi det er skræddersyet.

Det er samtidig designet til at opfylde bestemte funktioner og det kan få lige præcis det udtryk man ønsker.

Læs mere…

indretningsarkitekt-koda

Koda

rumdesignakustikreguleringerhvervsindretninglounge område


Strukturen låner urbane elementer som gader, pladser og mødesteder, hvor der er private, halvprivate og offentlige rum. Det inviterer til interaktion medarbejderne imellem, med mulighed for sparring og arbejdsro, projektarbejde og møder.

Vi revurderede bygningens stuktur. Ikke-bærende vægge blev taget ned og nye vægge og glaspartier sat op. Det blev til et tidssvarende hus, der underbygger Kodas identitet og arbejdskultur.

Læs mere…

indretningsarkitekt-inviso

Inviso

arkitektfirmamedarbejdertilfredshedkontorbelysningspace management


Lokalerne er opdelt i tre områder. Ét til kunder og undervisning, ét til arbejdspladser og et lounge område til faglig-socialt samvær. Møderum med forskellig karakter knytter sig til områderne, og man håndplukker det, der passer bedst til det enkelte møde.

Kontoret vidner om en ung og dynamisk virksomhed i vækst, afspejler deres identitet og understøtter arbejdskulturen.

Læs mere…

Brug for rådgivning?
Bliv ringet op.Eller ring til os på +45 36 46 58 54
Du kan også bruge chatten til at sende os en besked

En sikker proces

Hos Spacelab får du et team af dygtige arkitekter og designere, som varetager din proces fra start til slut.

Vores gennemarbejdede proces og projektforløb sikrer, at investeringen i en indretningsarkitekt bliver en succes og opfylder de mål, der er aftalt.

Din tid er vores prioritet og vi er din garanti for, at du kan læne dig tilbage i processen og nyde resultatet af vores arbejde.