Configit

Udgangspunktet for Configit som ligger på Midtermolen på Østerbro i København, var at reducere antallet af kvadratmeter og kompensere med at opgradere de fysiske rammer. Det er blevet til et imødekommende kontor, der inviterer til at medarbejderne møder ind, i stedet for at arbejde hjemmefra. Centralt ligger der et samlingsrum, som binder virksomheden sammen. Her passerer alle igennem når de bevæger sig rundt i virksomheden, og det giver spontane møder og styrker det fagligsociale samarbejde. Her kan man tale sammen, uden af forstyrre dem der arbejder – og man kan også slå sig ned med sin laptop.

Hovedgrebet var at få placeret det centrale samlingssted samt en struktur hvor alle arbejdspladser er tæt på vinduerne. Derfor var det naturligt at placere møderum i midten af lokalet, og de blev gjort så transparente som muligt, for at give alle et godt udsyn. Vi samlede arbejdspladserne på de to sider af bygningen, i stedet for at skille dem ad. Det har givet et usædvanligt lyst kontor med stor transparens. De steder hvor der opstår behov for diskretion er det monteret gardiner, som kan trækkes for. Det giver en privathed og en hjemlighed, som tilfører varme til kontoret.

 

Da det kom til indretning, var ønsket at skabe diversitet, så alle møderum har deres eget udtryk. Virkemidlerne er forskellige typer af møbler og inventar; høje, lave, bløde, formelle og casual.  Der er også arbejdet med farver, materialer, overflader og effektbelysning. Grafikken på glasvæggene er hentet fra Configits hjemmeside og er derved også med til at signalere at dette er Configits hjemsted.

Få et gratis byggemøde

Bliv ringet op.
Eller ring til os på +45 36 46 58 54

Fakta