Kanalbyens Lægeklinik

Kanalbyens lægeklinik er beliggende i det dengang nyopførte kvarter i Teglholmen i Støberigade. Klinikken var ved etableringen ligeledes en nyetableret lægepraksis, hvor den pågældende læge ønskede at indrette klinikken mere hjemligt end klinisk, med bevidsthed om, at dette sted vil danne ramme for hendes arbejdsliv i rigtig mange år.

Pladsen er optimeret for at få plads til tre klinikrum, laboratorium, personalerum og toiletter. Receptionen er tryllet ind i specialinventar og venteværelset er små nicher rundt omkring.

De tre klinikrum og personalerummet har et højt islæt af hjemlighed uden at gå på kompromis med hygiejne og den privathed der kræves. Klinikken overrasker på den måde i forhold til at være en lægeklinik. Der er brugt forskellige virkemidler som matteret glas i døre, så det virker mere åbent, stribet tapet der spejler sig og gardiner der kan give diskretion. Personligheden er ikke til at tage fejl af.

Kanalbyens Lægeklinik ejes og drives af alment en praktiserende læge og er en lille familielægepraksis, med en læge i klinikken som har et indgående kendskab til alle der kommer i klinikken.

Få et gratis byggemøde

Bliv ringet op.
Eller ring til os på +45 36 46 58 54

Fakta