World Trade Center | Ballerup

Stemningsfuldt arbejdsmiljø

En international IT-virksomhed skulle have nyt domicil i Danmark i World Trade Center Ballerup, som er et moderne flerbruger-hus med mange andre internationale virksomheder.

Dansk og internationalt udtryk

Kunden ønskede et rustikt, varmt og identitetsbærende udtryk i overflader, møbler og indretning som ville stemme overens med deres kontorer i andre dele af verden – men med et særligt dansk islæt. De ønskede også at der blev tydelig forskel og variation i de forskellige rum.

Med udgangspunktpunkt i bygningens udtryk med søjler, bærende vægge i synlig beton og kassetteloft – også i beton – udviklede vi en overordnet stil med rå træplanker, spånplader, rustne panelvægge, klinker, vægge i genbrugsmursten og glasskillevægge i ægte New Yorker-stil.

Variation i kontormiljøet

Alle mødelokaler, gangarealer og medarbejderkøkkenet har sit egen særlige udtryk med udvalgte materialer, farver og møbler. I midten af det store fælles kontor, har vi placeret et aflang, multifunktionelt møbel der både tjener som rumdeler, akustikregulering, uforpligtende ophold, opbevaring samt diverse kontorfunktioner.

Resultatet blev et rart og imødekommende kontorlandskab der både kan inspirere samt understøtte forskellige arbejdsfunktioner og menneskelige behov. Og så giver det en særlig WOW-faktor når kunder inviteres på besøg.

 

Projektet er udviklet i samarbejde med Tred arkitekter og World Trade Center Ballerup / Kongeegen.


Få et gratis byggemøde

Bliv ringet op.
Eller ring til os på +45 36 46 58 54

Fakta