Lægepraksis | Familielægerne i Valby

Arbejdsglæde og patienttryghed

Ombygning af kontorlejemål til lægepraksis, med fokus på logistik og arbejdsgange, arbejdsglæde og patienttryghed, arkitektoniske kvaliteter som gennemlyste rum, lys og materialer.

Ejendommen blev valgt efter analyse af tre forskellige lejemål, for at sikre at så mange ønsker, behov og krav som muligt kunne opfyldes.

Afspejler stedets ånd

I designprocessen er der et utal af beslutninger, der skal tages, lige fra antal af konsultationsværelser og sygeplejerum til design og udtryk af eksempelvis garderobe, som der her er to mere dekorative bud på.

Der skal vælges belysningsarmaturer, gulve, lofter og inventar, og alt sammen skal sættes i forhold til det signal, man ønsker at sende både indad og udad til, så det afspejler stedets ånd og favner den besøgende.

Patienter skulle føle sig trygge og velkomne

Indretning og valg af inventar var en del af projektet. Inventaret blev valgt i omhyggeligt samarbejde med lægerne, som det lå meget på sinde, at deres patienter skulle føle sig trygge og velkomne.

Møblerne i venteværelset blev små øer, eller rum i rummet, så den enkelte patient kan sidde sammen med andre eller vælge at sidde uforstyrret.

Få et gratis byggemøde

Bliv ringet op.
Eller ring til os på +45 36 46 58 54

Fakta