The House

Moderne kooperativt kontorhotel med egen café.

To arkitektoniske greb forvandlede lejemålet fra et mørkt og indelukket sted, til et lyst og åbent kontorhotel, hvor mennesker mødes og trives.

Rum og materialer.

Ved at skære et hul i dækket blev der skabt kontakt mellem de to etager og der kom dagslys ned i kælderen. I stedet for at være et mørkt og indelukket rum, kom der fysisk og visuel kontakt til resten af huset og trappen ligger centralt, synligt og tilgængelig.

At etablere vinduer ud til terrassen betyder at man bevæger sig mod lyset i stedet for ind i mørket. Det var et vigtigt greb, for at gøre rummet attraktivt at opholde sig i. I den side hvor man ikke kan bevæge sig mod lyset, er der sat et lysende objekt ind, så man også her bevæger sig mod ”lyset”.

Lejemålet er disponeret så der altid mere end én måde at komme fra A til B, det giver stedet en særlig dynamik og giver de mennesker der kommer der bedre muligheder for at møde hinanden. Alle har et ærinde til at komme alle steder i huset.

Gulvene er i beton og egetræ. Det giver rummene forskellig karakter, samtidig med at de to materialer klæder hinanden; sammenspil mellem det rå og det varme, det hårde og det bløde. De lange velourgardiner langs den ene væg gavner akustikken, samtidig med at det giver rummet varme og spiller op mod det hårde betongulv.

Indretning og inventar

Indretningen er en kombination af specialinventar og færdigproducerede møbler. Specialinventaret betyder at rummene kan udnyttes optimalt, fordi det er skræddersyet. Det er samtidig designet til at opfylde bestemte funktioner og det kan få lige præcis det udtryk man ønsker. Polstring og tekstiler på de færdigproducerede møbler er håndplukket for at skabe den stemning og variation som Jensens Plus ønskede, i forhold til at henvende sit til et bestemt segment. Det hele sender et signal om at være eksklusiv og ambitiøs. Det sender et signal om at være moderne og tidssvarende og så er der flere valg som ikke er typiske, som for eksempel en blå lædersofa, meget høje rygge på cafesofaerne, et 8 meter langt bord, stole i hver sin ”kjole” og arbejdsborde og -stole beklædt med samme grå læder.

 

 

Få et gratis byggemøde

Bliv ringet op.
Eller ring til os på +45 36 46 58 54

 

Fakta