Brobizz

Et hus med relationer i centrum

Brobizz ønskede et nyt hovedkontor som afspejler en moderne, dynamisk og kommerciel virksomhed. Alle har faste pladser, men sidder i åbne kontorer – også cheferne. Dog har kundeservice fået sit aflukkede område, fordi der er flere kontorer og andre arbejdsgange end i resten af virksomheden.
Lejemålet var helt strippet i udgangspunktet, så opgaven var at tegne en struktur der understøttede Brobizz ønsker og arbejdskultur. Vi definerede geometri, materialer, overflader, belysning og indretning.
To åbne områder der inviterer til samarbejde og sparring var højt prioriteret. Her kan man sidde og arbejde på sin bærbare med udsigt over byen, mødes i grupper omkring et mødebord eller slå sig ned et par stykker i mere bløde møbler.
At have mulighed for at samle alle stod også højt på listen, og det er blevet til et stort rum i den ene ende af lejemålet. Her henter man den gode kaffe, spille bordfodbold, sidder ved et fem menter langt bord eller slår sig ned i en U formet sofa hvor man kan sidde mange samlet eller få i flere grupper.
Mindre flexrum deler det åbne rum op i zoner, der giver medarbejderne deres primære tilhørsforhold. De små møderum kan ikke bookes – det giver større fleksibilitet og man kan nemt trække ind i dem.
Flexrummene har hver sin karakter og hver sit navn. ”Go work” er f.eks. indrettet som projektrum med mange tavler og møbler der giver en dynamik. ”Go low” er tilbagelænet med en sofa, et par stole og en stemningsgivende lysekrone.

 

Få et gratis byggemøde

Bliv ringet op.
Eller ring til os på +45 36 46 58 54

 

Fakta

  • 33 m²
  • Afsluttet i 2019