Kundefaciliteter | Lyngby Storcenter

Modernisering der trækker kunder til

En modernisering af 1. sal i Lyngby Storcenter har længe stået højt på ønskesedlen. Centrets grundlæggende struktur samt udbuddet af butikker, gjorde at det med tiden var blevet svært at trække tilstrækkeligt med kunder på 1. sal.

Masterplanen

Med en komplet ombygning af størstedelen af arealet samt placering af nogle store anker-lejere som Arket, H&M, Cos, Other Stories og Sport24 er det lykkedes at vende udviklingen. Spacelab har stået for den overordnede masterplan for området samt design af alle kundebårne opholdsarealer.

En ny og attraktiv babylounge med gode pusle- og opholdsfaciliteter er udført i samme område, så forældre med småbørn har mulighed for en pause sammen med deres barn.

En trappe med flere funktioner

Udformningen af trappen er en helt særligt designopgave. Trappens funktion er – udover at være bindeled mellem to forskudte plan – at skabe et flow som tilgodeser at kunderne naturligt oplever de nye butikker.

Til trods for komplicerede konstruktioner i dækket mellem stue-etage og 1. sal er vi lykkes med at skabe en trappe som på enkel vis føjer sig ind i gangforløbet og samtidig er bærende for stedets æstetik.

Projektet er lavet i samarbejde med Danske Shoppingcentre, DEAS og TT System.

Ønsker du et lignende projekt?

Retail arkitektur

Tag en snak med Bjørn Sommer for at høre mere om arkitektur og retail.

Fakta