Frederiksberg Centret

Eksklusive kundeforhold med overraskelser

Frederiksberg Centret er blevet udvidet med to etager til flere butikker og p-pladser. I alt har det givet plads til 25 nye mode- og livsstilsbutikker. Spacelab Arkitekter har stået for design af kundeopholdsarealer, som besvarer ønsket om målrettet design og ambitiøse materialer. Et klart signal om et moderne og eksklusivt shoppingcenter med kundefokus.

Indretning, specialinventar og grafik ligger i naturlig forlængelse af de overordnede og klare linjer, der vil kendetegne og manifestere Frederiksberg Centret fremadrettet.

Eksklusive pauser

Specialdesignede øer i egetræ er et gennemgående træk i alle centrets kundeområder. De står i forskellige kombinationer – med og uden planter, affaldssortering, strøm til mobilen og bløde sæder. Øerne inviterer handlende til at sætte sig, oplade mobilen, tage en pause eller vente. De spiller sammen med stemningsskabende pendler på udvalgte steder, det skaber et imødekommende handelsmiljø.

Vandvæggen, der er gennemgående på to etager er specialudviklet til Frederiksberg Centret, er med til at give de besøgende en særlig oplevelse.

De besøgende får mere end de forventer – og bliver positivt overraskede.

Materialitet

Valget af materialer har været afgørende for projektet. Kundetoiletterne er specialdesignet med sikker hånd. Alt er udviklet til Frederiksberg Centret med det ærinde at skabe toiletter af usædvanlig høj standard, der giver den besøgende en særlig oplevelse og tryghed til roligt at benytte centrets toiletter.

Samspillet mellem materialer, form og lys gør kundetoiletterne helstøbte og eksklusive. Udtrykket er unikt og er med til at sætte den høje standard – her er intet overladt til tilfældighederne.

Raaschou Inventarsnedkeri har stået for produktion af unikt special inventar, som er centralt i projektet.

Grafik er lavet i samarbejde med Copenhagen Windows og Fireball. Projektet er udført i samarbejde med Danica Pension, Danske Shoppingcentre og DEAS.

Få et gratis byggemøde

Bliv ringet op.
Eller ring til os på +45 36 46 58 54

Fakta

Frederiksberg Centret har vundet en lang række priser