Frederiksberg Centret

Eksklusive kundeforhold med overraskelser

Det nye Frederiksbergcenter har stor fokus på kunderne og bygherre er meget bevidst om hvad design betyder i kommercielle sammenhænge. De prioriterer sekundære rum som toiletter og ammerum, for de ved at det får de handlende til at blive, og dermed potentiel at købe mere.

 

Eksklusive pauser

Vi har designet de kundeorienterede opholdsarealer, toiletter og ammerum, så de besøgende føler sig velkomne og godt tilpas. Specialdesignede opholdsmøbler – bænke med stikkontakter, planter og affaldsspande – er fordelt omkring i hele centret og inviterer til en pause. Ligesom i musik, er pauser også vigtige i arkitektur.

Design i Frederiksberg Centret er oplevelsesarkitektur, stilfærdig underholdning til kunderne. Siddemøbler, hvorfra man kan iagttage livet. En vandvæg, med rindende vand som man kan røre ved. Eksklusive toiletter og ammerum, hvor man føler sig forkælet. Og grafisk udsmykning og wayfinding, der både skaber identitet og hjælper med at finde vej.

De besøgende får mere end de forventer – og bliver positivt overraskede.

 

Materialitet

Valget af materialer har været afgørende for projektet. Håndvaskene er udført i corian og specialdesignet til Frederiksberg Centret, ligesom de store messinghaner også er specialdesignet. Materialernes ægthed giver en autencitet til stedet, som højner hele oplevelsen.

Raaschou Inventarsnedkeri har stået for produktion af det unikke special inventar, som er med til at løfte hele projektet.

Fakta