Ishøjgaard

Ishøjgård er en specialskole, aflastningstilbud og familieværksted. Det er vigtigt for dem, at det er et rart sted at komme, og det er de fysiske rammer en del af.

De ønskede at gøre deres indgangsområde mere venlig og imødekommende, da det er her elever, forældre og samarbejdspartnere bliver modtaget, og kan have brug for at sidde og vente. Der lå lidt en konflikt i, at nogen af eleverne ind imellem søgte tilflugt der, tæt på de voksne på kontoret og kontorhunden. I stedet for at arbejde imod, at eleverne ikke måtte opholde sig der, gjorde vi det til en del af projektet at løse denne konflikt.

Der blev lavet en hule under trappen, formet af farvede flader og specialinventar, til de elever der har brug for at trække sig. Hele indgangspartiet blev malet, møbleret med robust specialinventar med bløde hynder. Trappen blev malet og fik nyt linoleum, så den hænger sammen med vægfarven. Trappen går op til en stor repos og her er et skab bygget om til en siddeniche, så der også er rart at være.

Brian Thorny Olsen, som er skoleleder, fortæller at alle har taget godt imod projektet – både personale og gæster kommenterer det positivt. De føler sig velkomne, det viser at det er et særligt sted og der bliver gjort noget for dem. Han siger også, at de oplever, at den stemning der er sat, spreder sig ud til de andre lokaler og det glæder ham at opleve hvordan alle passer godt på den nye indgang. Både børn og voksne.

Få et gratis byggemøde

Bliv ringet op.
Eller ring til os på +45 36 46 58 54

Fakta