Akustikregulering

 

At have en rigtig akustikregulering er afgørende for et godt indeklima, hvor mennesker bevæger og befinder sig.

Det er en af de primære faktorer for et godt arbejdsmiljø og er afgørende for, at brugere af et rum kan føle sig godt tilpas.

Akustikregulering er en videnskab, som kræver stor erfaring og tekniske kundskaber, hvis det skal virke efter hensigten og falde i hak med den samlede indretning.

Der er mange måde at gribe akustikregulering an på, som ikke bare er at dæmpe lyd. Lyden skal være rigtig og rummet skal være indrettet på en sådan måde, at lydkilderne starter og stopper de rigtige steder.

Spacelab har mere end 10 års erfaring med akustikregulering og arbejder tæt sammen med nogle af landets bedste akustikere.

Akustikregulering

Udvalgte projekter

Se flere

akustikregulering-pfa

PFA Ejendomme

specialinventar | kontorindretning | venteværelse | brand design

Et tidligere koncerndomicil er konverteret til et flerbrugerhus, hvorfor ankomsthallen benyttes som et storslået fællesområde med mødefaciliteter for hele huset.

Det store atrium giver udfordringer med akustik, hvilket vi har løst ved af skabe rum-i-rummet med højryggede akustik-sofaer, der inviterer til korte møder, fordybelse og i det hele taget inviterer de besøgende indenfor.

Læs mere…

akustikregulering-wtc

World Trade Center Ballerup

rumdesign | indretningsarkitekt | erhvervsindretninglounge område


I midten af det store fælles kontor, har vi placeret et aflang, multifunktionelt møbel der både tjener som rumdeler, akustikregulering, uforpligtende ophold, opbevaring samt diverse kontorfunktioner.

Resultatet blev et rart og imødekommende kontorlandskab der både kan inspirere samt understøtte forskellige arbejdsfunktioner og menneskelige behov.

Læs mere…

akustikregulering-ncb

Nordic Copyright Bureau

arkitektfirmamedarbejdertilfredshedkontorbelysningspace management


Virksomheden har fået en ny struktur i lejemålet med en optimeret opdeling af funktioner, hvilket giver bedre akustik og en mere dynamisk arbejdsplads med mulighed for samtale, ro og tilfældige møde medarbejdere imellem.

Et åbent kontor med adgang til mindre rum samt tre meget forskellige mødelokaler; det formelle møde, det tilbagelænede møde og det hurtige møde.

Læs mere…