Retail design

 

Retail, er når vi arbejder kommercielt med hospitality i storcentre, butikker, restauranter, lufthavne og hoteller. Vi har oparbejdet en grundlæggende forståelse for at imødekomme de krav, der skaber succes og det optimale flow til de forbrugere, der skal anvende det

Hospitality betyder gæstfrihed og vi arbejder med begrebet i bred forstand. Det handler om at få mennesker til at føle sig velkomne og godt tilpas i det kommercielle rum som de opholder sig i. Spacelab arkitekter udvikler og optimerer kommercielle bygninger. Vi gør det med fokus på alt det der skaber en god oplevelse for jeres kunder og en bedre omsætning. Vi udnytter det potentiale, der er i en given bygning eller rum og tilfører udtryk og stemning, så det afspejler hvem I er – det øger salget.

Vi er i løbende dialog med dig gennem hele proces, og vi designer en helstøbt og gennemtænkt visuel identitet, der styrker din virksomheds brand, så du differentierer dig fra konkurrenterne.

Vi er specialister i bygninger med et stort flow af mennesker, hvor vi designer og udvikler alt fra butikker, opholdsarealer og inventar til lækre kundetoiletter. I det arbejde er vi os meget bevidste om at alt skal være funktionelt og flot, men også robust og til at drifte.