Wayfinding

 

Brugervenlighed er utrolig vigtig for at kunne skabe en sammenhængende bygning – og en sammenhængende bygning er forudsætningen for et godt miljø.

Wayfinding sikrer, at brugen af en bygning bliver så nem og intuitiv som mulig, så de besøgende kan fokuserer på det, de er der for.

Det handler om at designe en wayfinding, som ikke bare spiller sammen med bygningens formål og design, men også den kultur og kommercielle forretning der finder sted.

  • Rådgivning om den wayfinding der sikrer en nem brug af bygningen for daglige brugere og gæster 
  • Flere designforslag med udgangspunkt i virksomhedens brand og de ønskede dominerende værdier
  • Projektstyring og implementering fra start til slut
wayfinding

Udvalgte projekter

Se flere

wayfinding-niels-brock

Det Internationale Gymnasium

arkitekt til ombygningerhvervsindretning | indretningsarkitekt| kontorbelysning


Skiltningen tjener flere formål. At finde vej når man kommer som gæst i bygningen. At orientere sig intuitivt i en bygning, med gange og etager der ligner hindanden. At kommunikere hvor man er, i forhold til at finde hinanden. At give identitet til de forskellige områder, der relaterer til Det Internationale Gymnasium.

Wayfindingen er enkel, inspireret af bygningens historie, struktur og rummelighed.

Læs mere…

wayfinding-waterfront

Waterfront Shopping

rumdesignakustikreguleringspecialinventarlounge område


Selve huset er Waterfronts medie og den vigtigste kommunikationsflade. Ved hjælp af grafisk design og skiltning har det været sigtet at skabe imødekommende, tydelig og venlig kommunikation på alle husets etager, som gæsterne kan navigere og orientere sig efter.

Waterfronts nye identitet med et nyt logo fungerer som en klar og en letaflæselig afsender på al kommunikation, der gør huset nemt at navigere i.

Læs mere…

wayfinding-frb-centret

Frederiksberg Centret

arkitektfirmakundeområdeventeværelsespace management


Spacelab Arkitekter har stået for design af kundeopholdsarealer, som besvarer ønsket om målrettet design og ambitiøse materialer. Et klart signal om et moderne og eksklusivt shoppingcenter med kundefokus.

Indretning, specialinventar og wayfinding ligger i naturlig forlængelse af de overordnede og klare linjer, der vil kendetegne og manifestere Frederiksberg Centret

Læs mere…

Brug for rådgivning?
Bliv ringet op.Eller ring til os på +45 36 46 58 54
Du kan også bruge chatten til at sende os en besked

En sikker proces

Hos Spacelab får du et team af dygtige arkitekter og designere, som varetager din proces fra start til slut.

Vores gennemarbejdede proces og projektforløb sikrer, at investeringen i wayfinding bliver en succes og opfylder de mål, der er aftalt.

Din tid er vores prioritet og vi er din garanti for, at du kan læne dig tilbage i processen og nyde resultatet af vores arbejde.