VI SER MULIGHEDER .

VI SER MULIGHEDER .

ARKITEKTUR, DESIGN, INDRETNING,

PROCESSER, ANALYSE & WORKSHOP

 • slide
 • slide
 • slide
 • En sjælden dynamik
  Et gammelt højloftet industrilokale blev til et tidssvarende kontormiljø. I det højloftede rum blev der bygget to gange højloftede voluminer, som man kan bevæge sig omkring og derved opnå en sjælden dynamik.

  Møderummene blev placeret i en boks, et skrin om man vil, som et rum i rummet og rumdeler mellem arbejdspladserne. Det, at der er luft over boksen, understreger rumhøjden og udnytter det gennemlyste rum, som er en stor arkitektonisk kvalitet.

 • “Svævende” mødelokaler er et hit hos vores kunder
  “Samarbejdet med Spacelab Arkitekter har givet meget til projektet. De har skabt et mere åbent miljø, end vi selv ville have gjort. Deres disponering af rummet giver en bedre udnyttelse af lyset, så det bliver brugt i hele lokalet og de “svævende” mødelokaler er et hit hos vores kunder.”

  “De har været enormt hurtige, gode til at følge op, holde fast i processen og få tingene sat i gang.”

  Ida Gudmundson, Øens Advokatfirma

 • Køkken og gårdmiljø tæt forbundet
  Ved at flytte indgangen hen til en smuk trappeopgang bliver førstehåndsindtrykket anderledes positivt for de besøgende. Samtidig giver den nye placering af køkkenet mulighed for nemt at trække ud i et hyggeligt gårdmiljø. Ligesom de to mødebokse tilfører en dynamik i lokalet - ved at man kan bevæge sig rundt omkring dem.

NYT DOMICIL - ØENS ADVOKATFIRMA

FAKTA:
500 m²
Koncept og disponering
Lejerrådgivning

LIGNENDE PROJEKTER:
Nyt domicil Koda
Space planning Koncernservice