VI SER MULIGHEDER .

VI SER MULIGHEDER .

ARKITEKTUR, DESIGN, INDRETNING,

PROCESSER, ANALYSE & WORKSHOP

 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • “Helstøbte og velfungerende nye musikalske omgivelser”
  “Vi er flere gange blevet udfordret, flyttet i vores holdninger og ikke mindst understøttet i vores beslutninger.“

  “Undervejs i projektfasen er der opstået en nær kontakt, med masser af udfordrende, konstruktive og sjove diskussioner og møder. Vi må nødvendigvis give en stor del af æren for succesen videre til Spacelab. Uden dem havde vi ikke opnået så helstøbte og velfungerende nye musikalske omgivelser.”

  HR-chef, Lene Kivsmose, Koda.


 • Fra anonymt kontorhus til inspirerende arbejdsmiljø
  Opgaven bestod i at ombygge eksisterende ejendom, så den fremadrettet ville imødekomme Kodas behov og ønsker samt udnytte bygningens potentialer til fulde. Det indebar at fjerne alle ikke bærende vægge, bygge nye op, definere gulve, lofter, vægge og belysning, alt sammen med fokus på Koda som en moderne og dynamisk virksomhed.

  Det blev en forvandling fra et anonymt kontorhus, til en inspirerende arbejdsplads, der matcher arbejdskultur og firmaidentitet.

 • “Et meget velfungerende kontormiljø”
  “Inden flytningen var der en del bekymringer om støjniveauet, idet vi skulle flytte fra mange små kontorer til et åbent kontormiljø. Men i kraft af kloge valg - ind imellem med kraftig insisteren fra arkitekterne - har vi fået skabt et meget velfungerende kontormiljø, med mindre øer af medarbejdere, hvor støjproblemer sjældent opstår. Det har vist sig, at mange af de bekymringer, der var forud for flytningen, slet ikke er gået i opfyldelse."

  HR-chef, Lene Kivsmose, Koda.


 • En naturlig interaktion medarbejdere i mellem
  Åbne kontorer var et krav. Udgangspunktet var at få alle arbejdspladser ud til vinduerne, lyset og udsigten, at få møde- og flexrum, samt zoner der kunne supplere de åbne arbejdspladser. Planen var at etablere et tekøkken på hver etage, som ramme om faglig social samvær uden at forstyrre.

  Disponeringen kan ses som en urban struktur. Rum der er mere eller mindre private og offentlige, steder hvor man kan være i fred, steder hvor man er i et fællesskab, og steder hvor man møder andre - en naturlig interaktion medarbejdere i mellem.

 • Åbenhed, der lader lyset passere
  Hver etage har fået sin egen identitet, både møderummenes form og udtryk er med til at understrege det, men også tekøkkenerne, der ligger i umiddelbart nærhed til møderummene, er forskellige i farvevalg, tema og udsmykning.

  Selve køkkenelementerne på hver etage står som en rumdeler, man kan bevæge sig omkring og se igennem. Det skaber afstand mellem møderum og tekøkken, så man kan opholde sig begge steder, uden at forstyrre hinanden, men med en åbenhed der lader lyset passere.

 • Møderum med personlighed
  Der blev arbejdet med at artikulere møderummene, både så de ikke bare flød sammen med de øvrige rum, som kan være tendensen med glas fra gulv til loft. Forstået på den måde at det ikke bare var et navn eller et nummer der differentierede møderummene - de fik sjæl og kant.

  Møderummet her ligger i forbindelse med kantine og reception. Det afgrænsede glasparti er med til at indramme møderummet, der er husets største og ramme om bestyrelsesmøder mv..

Koda - Nyt domicil

FAKTA:
2.470 m²
Disponering, overflader og belysning
Lejerrådgivning

LIGNENDE PROJEKTER:
Koda, space planning og indretning
Øens Advokatfirma