VI SER MULIGHEDER .

VI SER MULIGHEDER .

ARKITEKTUR, DESIGN, INDRETNING,

PROCESSER, ANALYSE & WORKSHOP

 • Hamad Bin Khalifa Civilisation Center
 • CPH WASTELAND - NYT DOMICIL
 • BOAS
 • Banevænget
 • Lottenborg
 • Danmarks første stormoske
  I en spændende proces var vi med til at designe det islamiske kulturcenter, Hamad Bin Khalifa Civilisation Center. Vi måtte sætte os ind i anden kultur for at forstå deres behov tilfulde. En forudsætning for at designe rumdisponering, forløb og materialevalg, så det understøttede deres behov optimalt og sendte de signaler, de ønskede. Et ligeværdigt møde mellem islam og Danmark.

  Vi indrettede foyer, bibliotek, konferencecenter, administration, mødelokaler, biograf og gæstelejlighed mv., alt sammen i tæt og inspirerende dialog med kunden - med det mål at etablere et islamisk kulturcenter på en dansk designplatform.

  Hamad Bin Khalifa Civilisation Center

  FAKTA:
  400 m²
  Disponering, overflader, belysning og indretning
  Bygherrerådgiver

  LIGNENDE PROJEKTER:
  Niels Brock Gymnasium

 • Nyt liv med gamle materialer
  En slidt og utidssvarende kontorbygning har fået nyt liv med gamle materialer. Bygningens iboende potentiale er blevet udnyttet, samtidig med at den har fået en ny struktur, der matcher et moderne kontorhotel.

  CPH WASTELAND - NYT DOMICIL

  FAKTA:
  600 m²
  Koncept, disponering og overflader
  Bygherrerådgiver

  LIGNENDE PROJEKTER:
  Øens Advokatfirma
  Nyt Domicil - Koda

 • Socialpædagogisk tilbud
  Opgaven bestod i at sammenlægge to eksisterende lejemål og ombygge dem til et samlingssted for unge mennesker, der klarer sig i egen bolig, netop fordi de har et ankersted med professionelt personale, der hjælper dem til komme til at klare sig selv.

  Køkkenet er, som i et hvert andet hjem, omdrejningspunktet, som de andre rum knytter sig til. Spisestue, TV-stue, hyggestue, et værelse til nattevagten – og sidst selvfølgelig bad og toilet. Der er arbejdet med gennembrydninger og niveauspring, der giver nogle fine kig. Samtidig giver det personalet føling med, hvad der sker, og de unge følelsen af altid at være tæt på og trygge.

  BOAS

  FAKTA:
  160 m²
  Disponering, projektering og byggeledelse
  Totalrådgiver

  LIGNENDE PROJEKTER:
  Øens Advokatfirma
  Familielægerne Valby

 • Et tidligere koncerndomicil blev konverteret til et flerbrugerhus, hvorfor ankomsthallen skulle forvandles til fællesområde med mødefaciliteter for hele huset.

  Det løste vi ved af skabe rum-i-rummet, der inviterede til korte møder, kortvarig fordybelse, og i det hele taget inviterede de besøgende indenfor.

  Banevænget

 • Som flerbrugerhus havde Lottenborg brug for et ankomstområde, der også kunne være et uformelt mødested og for-område til mødecentret. Det skulle have en eksklusiv karakter uden at være ekstravagant.

  De store møderum kunne lægges sammen og blev suppleret med to mindre, der havde hver sin karakter – herreværelset og dronningelogen, hvor indretningen inviterede til mere uformelle møder.

  Lottenborg