VI SER MULIGHEDER .

VI SER MULIGHEDER .

ARKITEKTUR, DESIGN, INDRETNING,

PROCESSER, ANALYSE & WORKSHOP

Winston Churchill.

“We shape our buildings, thereafter they shape us”
Churchills citat er helt i tråd med vores tilgang til arkitektur, design og indretning. For vi ved, at de fysiske rammer påvirker og inspirerer os. De er med til at adfærdsregulere, skabe trivsel og interaktion imellem mennesker. De fysiske rammer definerer os, styrker vores identitet og brander os som både mennesker og virksomheder.

Hver eneste dag påvirkes vi mere eller mindre bevidst af vores omgivelser, vælger en plads ved lyset, en plads med overblik eller en plads hvor vi kan være private. At der er ”højt til loftet” har en direkte og ikke tilfældig reference til rum og arkitektur. Rum kan få os til at løfte blikket, tilføre energi, inspirere og stimulere os. Rum kan også få os til at føle ubehag, begrænsede og undertrykte.

Vores tilgang til arkitektur, design og indretning er demokratisk og faglig. Vi har en holdning til, hvad der vil fungere, men det er en holdning, der altid tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Vi står ved vores faglighed, er stolte af den og sætter den gerne i spil i dialog med alle interessenter, så vi kan skabe fysiske rammer, der er i tråd med kundens værdier.

"First we create our buildings, then they shape us," - Winston Churchill