Myndighedsprojekt

 

Få arkitekthjælp til dit myndighedsprojekt og vær sikker på, at processen kører så gnidningsfrit som muligt.

Hos Spacelab er vi eksperter i myndighedsprojekter for erhvervslivet og kan varetage hele eller dele af ansøgningen om byggetilladelse.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er nødvendigt med et myndighedsprojekt og en byggetilladelse, så er vi klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål – helt uforpligtende.

Skal du søge om byggetilladelse til kontor, butik, restauration el. lignende, så hjælper vi dig i mål og får styr på dit myndighedsprojekt.

Udvalgte projekter

Se flere

myndighedsprojekt-metronome

Metronome Productions

specialinventar | kontorindretning | byggetilladelse | brand design

En eksisterende ejendom skulle ombygges til Metronomes nye domicil. Et domicil til et produktionsselskab med specifikke rumkrav.

En bygningsstruktur der både understøtter arbejdsfunktioner og giver en genkendelighed på en færden i bygningen. Hver enhed har sin egen identitet, så man kan orientere sig og kommunikere hvor i bygningen man er.

Læs mere…

myndighedsprojekt-dfm

Dansk Fundamental Metrologi

rumdesign | indretningsarkitekt | erhvervsindretninglounge område


Tilbygning med markant grafisk identitet wayfinding.

DFM har fået en tilbygning til deres eksisterende domicil og har i den sammenhæng prioriteret fortællingen om deres virke. Både i form af grafiske illustrationer og udstilling af historiske måleelementer.

Læs mere…

myndighedsprojekt-nielsbrock

Det Internationale Gymnasium

arkitektfirmamedarbejdertilfredshedkontorbelysningspace management


Ombygning fra seminarium til et gymnasium med 32 klasselokaler. Lokaler, der ikke var plads til bygningen, når behov som Open Learning projektrum, grupperum og lærerværelse også skulle imødekommes.

Løsningen blev at arealoptimere, gentænke traditionelle behov og lægge en ny struktur ned over bygningen. Dette udløste krav om en ekstra flugtvejstrappe, da der skulle være plads til 50 % flere elever.

Læs mere…