Klinikindretning

 

Den rigtige klinikindretning er afgørende for en god oplevelse for patienter og medarbejdere og er det element, der bedst differentiere klinikken på markedet.

Der er mange hensyn, der skal tages med klinikindretning, som ikke gør sig gældende i andre indretningsopgaver. Herunder bl.a. særlige krav til rengøring, belysning og personalerum.

Hos Spacelab rådgiver vi om klinikindretning på baggrund af mere end 10 års erfaring og et dygtig team af både designere og arkitekter.

Klinikindretning

Udvalgte projekter

Se flere

klinikindretning-familielægerne

Familielægerne Valby

specialinventar | kontorindretning | lounge område | brand design

Ombygning af kontorlejemål til lægepraksis, med fokus på logistik og arbejdsgange, arbejdsglæde og patienttryghed, arkitektoniske kvaliteter som gennemlyste rum, lys og materialer.

Ejendommen blev valgt efter analyse af tre forskellige lejemål, for at sikre at så mange ønsker, behov og krav som muligt kunne opfyldes med den nye klinikindretning.

Læs mere…

klinikindretning-rigshospitalet

Rigshospitalet

rumdesign | akustikregulering | erhvervsindretning | venteværelse


Det store menneskeflow kræver robuste møbler, som samtidig er imødekommende over for dårligt gående.

Der kan i sagens natur komme mennesker i sorg, eller mennesker der lige har fået en ubehagelig diagnose og måske har behov for at sidde for sig selv.

Samtidig skal møblerne kunne tåle hyppig rengøring med stærke rengøringsmidler og gulvvaskemaskiner.

Læs mere…

Brug for rådgivning?
Bliv ringet op.Eller ring til os på +45 36 46 58 54
Du kan også bruge chatten til at sende os en besked

En sikker proces

Hos Spacelab får du et team af dygtige arkitekter og designere, som varetager din proces fra start til slut.

Vores gennemarbejdede proces og projektforløb sikrer, at investeringen i klinikindretning bliver en succes og opfylder de mål, der er aftalt.

Din tid er vores prioritet og vi er din garanti for, at du kan læne dig tilbage i processen og nyde resultatet af vores arbejde.