Arkitekthjælp

 

Der er mange opgaver, som kræver en arkitekt – og der er mange opgaver, hvor arkitekthjælp kan løfte udbyttet af et projekt betydeligt.

Hos Spacelab arkitekter har vi mere end 30 års erfaring med arkitektarbejde i næste alle fagets afskygninger. Vores speciale ligger særligt inden for arkitekthjælp med henblik på ombygning af eksisterende bygninger.

Uanset om det drejer sig om skitsering og konceptudvikling eller byggetilladelser og byggeledelse, så tilbyder vi arkitekthjælp på den del af processen, du står i.

Akustikregulering

Udvalgte projekter

Se flere

arkitekthjælp

Metronome Productions

specialinventar | kontorindretning | venteværelse | brand design

En eksisterende ejendom skulle ombygges til Metronomes nye domicil. Et domicil til et produktionsselskab med specifikke rumkrav.

Der skulle etableres et administrationsområde med god kontakt til alle i huset. Produktionerne skulle ligge som selvstændige enheder med arbejdspladser, klippesuiter og fremvisningsrum.

Læs mere…

Arkitekthjælp_0001

Brobizz

rumdesign | indretningsarkitekt | erhvervsindretninglounge område


Med udgangspunkt i Brobizz’ ønske om en dynamisk arbejdsplads, hvor medarbejderne er mere synlige for hinanden, så samarbejdet på tværs understøttes, har Spacelab Arkitekter skabt et åbent kontorlayout, hvor der er prioriteret muligheder for at mødes, uden at man behøver at have et formelt møde.

Vores effekt-analyse viste, at 70% af de adspurgte medarbejdere vurderede, at kontorets funktionelle værdi er bedre eller meget bedre end før ombygningen.

Læs mere…

Arkitekthjælp_0002

Bjørnsonsvej

arkitektfirmamedarbejdertilfredshedkontorbelysningspace management


Tilbygning giver familien et stort køkken-alrum med direkte adgang til haven, og det gamle køkken blev ombygget til soveværelse.

På den måde fik familien et hus der både gav dem mere bo-kvalitet og løste et konkret pladsbehov.

Læs mere…