VI SER MULIGHEDER .

VI SER MULIGHEDER .

ARKITEKTUR, DESIGN, INDRETNING,

PROCESSER, ANALYSE & WORKSHOP

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • Fornyelse til et attraktivt og moderne hus
    Spacelab Arkitekter har i samarbejde med Nørreport Centret i Holstebro udarbejdet et overordnet design for den indvendige ombygning. Med fornyelsen af Nørreport Centret kommer huset til at fremstå mere attraktivt og moderne.

    Der er planer om at etablere en dynamisk markedsplads og torveområder, der bliver attraktive samlingspunkter med grønne åndehuller. Bygningsudtrykket fornys omkring udvalgte nedslagspunkter. Lofter og belysning udskiftes, så fællesarealerne fremstår lyse og imødekommende.

    Det er et ambitiøst projekt, der er udviklet i tæt samarbejde med A2 arkitekterne, Nørreport Centret, DATEA og Proff Art Reklamebureau.

  • Et nyt flow imellem butikkerne
    Åbning af facaderne mod gangarealerne vil øge kundetrafikken ind i butikkerne og skabe et større flow mellem butikkerne.

    En gennemgående geometri er trekanten, som går igen i flere konstruktioner og materialer. Ved hjælp af indretning og grafik har det været sigtet at skabe klare designlinjer. Trekanten, der primært viser sig i gulvbelægningen, giver et dynamisk og levende udtryk igennem hele huset.

  • Frisk luft inden døre
    Tanken er, at de grønne nuancer i indretningen skabes af beplantning, der er med til at give en atmosfære af frisk luft og udeliv inden døre.

  • En følelse af lys og lethed
    Planen om en udvidelse af ovenlysfelterne skaber mere dagslys og er med til at øge kundens opfattelse af husets rummelighed. Indretningen skaber et sanseligt miljø, der får de besøgende til at føle sig hjemme og giver gode muligheder for at opholde sig i huset og tage en pause eller drikke en kop kaffe på et af torvene.

  • Udeservering og synlighed i gadebilledet
    På den solrige side af Nørreport Centret er planen, at der bliver anlagt et imødekommende opholdsareal med udeservering og marked. På den måde fremtoner huset mere synligt i gadebilledet og inviterer kunderne naturligt ind i huset.

    Planerne om et charmende orangeri med glas, lys og planter vil give en særlig oase, hvor besøgende kan nyde morgenkaffe blandt planterne hele året rundt.

  • En dynamisk markedsplads med liv
    Planerne er at skabe en markedsplads, hvor eksisterende lejere kan booke sig ind i kortere eller længere tid. Markedspladsen designes til at være dynamisk og tage form efter forskellige aktiviteter.

Nørreport Centret

FAKTA:
6.600 m²
Koncept, specialinventar, overflader og belysning

LIGNENDE PROJEKTER:
Waterfront Shoppingspace
Lyngby Storcenter
Frederiksberg Centret