VI SER MULIGHEDER .

VI SER MULIGHEDER .

ARKITEKTUR, DESIGN, INDRETNING,

PROCESSER, ANALYSE & WORKSHOP

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • Åbent og gennemlyst
    Nordic Copyright Bureaus nye kontor har den sjældne kvalitet – at være en søjledæk-konstruktion, midt i København. Det giver mulighed for gennemlyste lokaler og åbne kontorer med plads og rummelighed. Tænk! Lys ind fra tre sider – det har Spacelab Arkitekter udnyttet.

    Der er næsten lidt New York over det, når man tager elevatoren op fra parkeringskælderen og træder direkte ind i lejemålet. Her kan man hurtig danne sig et overblik og blive guidet videre alt efter besøgets karakter.

  • Dynamik og arbejdsro
    Strukturen i lejemålet er ændret med en opdeling af funktionerne. Det åbne kontor med mindre rum, der støder åbent til. Fra dem er der adgang til tre meget forskellige mødelokaler – det formelle møde, det tilbagelænede møde og det hurtige møde.

    Bagerst i lejemålet ligger den mere private del af virksomheden – med lounge, kantine og tekøkken, arkiv, kopi/print, garderobe og toilet. Det er lukket af fra arbejdspladserne, så medarbejdere kan koncentrere sig om deres opgaver, også når kollegaer fører højlydte samtaler i tekøkkenet.

  • Plads til forskellighed
    Loungen ligger i forlæggelse af tekøkkenet – det er et sted, hvor man kan håndplukke den stol, der passer én bedst. Loungen inviterer til et miljøskifte i arbejdsdagen, hvor medarbejdere kan sidde med deres laptop, holde uformelle møder eller mindre arrangementer.

    Den specialdesignede trappe giver mulighed for at rumme alle medarbejdere, når de rykker sammen – men er der ikke fuldt hus, kan man brede sig på den og måske tage en power nap.

  • Tekøkken som omdrejningspunkt
    Tekøkkenet, kantinen og loungen er som nævnt lukket af fra resten af kontoret, dog med visuel kontakt gennem den dobbelte glasdør i midten og facadevinduer fra gulv til loft. Tekøkkenet er samlingspunkt for faglig socialt samvær og hyggelige stunder. Her henter man den gode kaffe eller en friskpresset juice…

    Kantine og tekøkken ligger i forlæggelse af hinanden, overfor ligger loungen – et godt sted at tage kaffen med hen.

  • Genbrug og rytmiske detaljer
    Temaet for design og indretning har taget udgangspunkt i musikken, med udtryk som rytme, pause, orkestrering samt udgangspunkt i eksisterende inventar – et sympatisk ønske om genbrug, der gives et løft og passes ind.

    Mødebord og stole er bragt med fra det gamle kontor, sammensat med nye pendler der tilfører rytme og poesi. I det mere uformelle møderum er Børge Mogensens møbler flyttet med og har fået et stille islæt med nye puder og lamper.

NCB nyt kontor

FAKTA:
500 m²
Koncept, ombygning og indretning
Lejerrådgivning

LIGNENDE PROJEKTER:
Øens Advokatfirma
Koda – nyt domicil